Maak kennis met ons geweldig team!

Murielle Puttemans

Zaakvoerster
Op 8-jarige leeftijd startte Murielle met jazzdance en sinds haar 12de is zij intensief bezig met klassiek ballet. Murielle streeft naar kwaliteit en staat open voor nieuwe invalshoeken en een progressieve benadering van dans in al zijn aspecten. Haar passie is Pilates. Met jarenlange ervaring en jaarlijkse internationale opleidingen hierin is zij dé referentie om jouw fysieke klachten weg te werken. De uitdagingen zijn enorm maar de voldoening des te groter!

Louie Willems

Docent
Louie startte met Jazz/Funk in 2006, dit samen met andere stijlen zoals Ragga/Dancehall, Hiphop en New Style. Nadien raakte hij ook geïnteresseerd in andere stijlen zoals Latin, Popping en Locking en trad nadien op als professional. Hij startte als lesgever voor alle leeftijden in 2008. Louie gaf bovendien al enkele jaren hiphop in onze dansschool dus we zijn blij dat hij terug is !

Julie Chiaramonte

Docente
Julie is altijd bijzonder gepassioneerd geweest door klassiek ballet en jazzdance. Ze volgde stages in jazzdance, klassiek ballet, hip hop en afrikaanse dans. Als één van de eerste studentes bij Murielle en als mama van 2, kan ze zich perfect inleven in de leefwereld van 5-7 jaar en onze dansertjes hedendaagse dans onvergetelijke lessen bezorgen.

Yenne Haesevoets

Docente
Yenne zette haar eerst danspasjes als ballerina. Een paar jaar later startte zij met hip hop bij Dancin’ movement. Daar  nam ze enkele jaren de groepen hip hop voor jongens over. In de tussen tijd,  breidde Yenne haar repertoire uit met jazzdance, modern dance, Girly Hiphop en ragga. Na heel wat workshops en zelfontwikkeling is Yenne enorm enthousiast dat ze terug kan komen lesgeven bij Dancin’ movement!  In haar lessen staan plezier, motivatie en kwaliteit centraal.

Alex Kyriakoulis

Docent
Als professioneel docent, danser en choreograaf is Alex is een zeer aangename maar gedreven lesgever. Maakt prachtige choreo's op maat van zijn dansers. Volgde National State School of Dance (GR) en studeerde af aan Rallou Manou Professional Dance Academy (GR) Specialiteit: Ballet, Limon, Graham, Release, Improvisation en Choreography. Momenteel heel erg bezig prijzen te verzamelen in binnen- en buitenland.

Natasa Frantzi

Docente
Natasa behaalde haar diploma aan the State School of Dance in Griekenland (2002). Ze kreeg er een opleiding in klassiek ballet, Limon, Graham, Cunningham, Release en improvisatie, contactimprovisation en zang- en dramacursussen. Natasa heeft al heel wat ervaring opgebouwd als docente en tijdens de voorbije 6 jaren was ze hoofd van the Contemporary Dance Department of Karropoulou Dance Academy.

Els Vandersmissen

Docente
Els was op jonge leeftijd al gepassioneerd door dans en ze volgde dan ook tientallen jaren klassiek ballet en jazzdance aan de academie, aangevuld met stages bij Monika Pauwels en Marc Bogaerts. Verder is ze ook geboeid door ballroom, stijldansen (latin en standaard), flamenco en Afrikaanse dans. Met ervaring in de jeugdbeweging zijn kidsdance en klassiek ballet volledig Els haar ding.

Erwin Deldime

Docent
Als architect is Erwin altijd bezig geweest met decorbouw en ontwerp. Ondanks dat hij graag vliegt, zowel als piloot van helikopters als racewagens blijft zijn jeugdpassie toneel. Eindelijk vindt hij de tijd om een jeugddroom verder uit te werken en eigen toneelstukken te schrijven en te regisseren. Woordspelingen en enige humor zijn hem niet vreemd, dus wees alert!

Anouk Seppion

Docente
Anouk heeft jarenlang graag gedanst, eerst volgde ze klassiek ballet, daarna moderne en hedendaagse dans en sinds enkele jaren buikdans. Toen ze enkele jaren geleden Pilates begon te volgen bij Dancin' movement, droomde ze al na enkele lessen om naast haar job als leerkracht Frans zelf ooit Pilateslessen te geven.

Mirte Deldime

Docente
Mirte werkt al 2 jaar als kleuterjuf en heeft ervaring met alle leeftijdsgroepen. Door het volgen van een postgraduaat over autisme, kan ze ook voor deze kinderen een veilig klimaat bieden tijdens de danslessen. Hip-hop, moderne dans en klassiek ballet zijn haar zeker niet onbekend. Met reeds veel ervaring als docent bij Dancin’movement wil ze samen met jouw kapoen een leuk dansuurtje beleven en ervoor zorgen dat ze veel bewegen,  dansen en zich hard amuseren!

Noor Misotten

Docente
Noor Missotten danst al haar hele leven en heeft nu ook de kriebels gekregen om zelf dansles te geven. Ze leeft ervoor om haar passie door te geven. Als student Pedagogische Wetenschappen aan de KU Leuven is ze zowel in theorie als in praktijk heel graag bezig met kinderen.Noor heeft een breed scala aan dansopleidingen en workshops gedaan in ballet, modern, hedendaagse, hip hop, streetdance, musical, pointes...

Melanie Vanherwegen

Docente
Melanie begon reeds op 4-jarige leeftijd met dans en sinds haar 8ste is ze intensief bezig met klassiek ballet, jazzdance en later ook hip-hop en hedendaagse dans. Na heel wat stages en workshops bij o.a. Kunsthumaniora Dans, Dena Ariyan en Danskant geeft Melanie nu les aan de kinderen in de groepen kleuterdans en modern jazzdance. Naast de lessen verzorgt ze ook de danskampen voor de kleinsten en organiseert ze de leukste verjaardagsfeestjes !

Helena Nijs

Docente
Helena is een gepassioneerde zangeres en heeft haar studies aan de academie ballet en hedendaagse dans met glans afgerond. Daarbovenop behaalde ze haar bachelor aan het Koninklijk Conservatorium Brussel, School of Arts. Ondertussen deed ze al heel wat ervaring op, met o.a. stages bij 40-45, studio 100, Swing, Assepoester, Deep Bridge en Ensemble.

Patrick Chielens

Docent
Patrick is op jonge leeftijd geïnspireerd door alles wat met acrobatie te maken had. Op 6- jarige leeftijd begon hij met martial arts, Shaolin Gung-fu en nog andere stijlen. 3 jaar later kwam hij in contact met breakdance, wat een hele wereld van mogelijkheden opende. Hij specialiseerde zich verder in theater, podiumtechnieken, Chinese mast, stuntacrobatie en choreografie. Sinds kort is Patrick zeer actief in de filmwereld, met eigen producties en scripts. Patrick gepassioneerd om met kinderen & jongeren te werken, met liefst een 11 jaar ervaring als speelplein animator.