Maak kennis met ons TOP team!

Murielle Puttemans

Zaakvoerster
Op 8-jarige leeftijd startte Murielle met jazzdance en sinds haar 12de is zij intensief bezig met klassiek ballet. Murielle streeft naar kwaliteit en staat open voor nieuwe invalshoeken en een progressieve benadering van dans in al zijn aspecten. Haar passie is Pilates. Met jarenlange ervaring en jaarlijkse internationale opleidingen hierin is zij dé referentie om jouw fysieke klachten weg te werken. De uitdagingen zijn enorm maar de voldoening des te groter!

Louie Willems

Docent

Louie starte met Jazz/Funk in 2006, dit samen met andere stijlen zoals Ragga/Dancehall, Hiphop en New Style. Nadien raakte hij ook geïnteresseerd in andere stijlen zoals Latin, Popping en Locking en trad nadien op als professional. Hij startte als lesgever voor alle leeftijden in 2008. Louie gaf bovendien al enkele jaren hiphop in onze dansschool dus we zijn blij dat hij terug is!

Yenne Haesevoets

Docente
Yenne zette haar eerste danspasjes als ballerina. Een paar jaar later startte zij met hip hop bij Dancin'movement. Daar nam ze enkele jaren de groepen hip hop voor jongens over. In de tussen tijd, breidde Yenne haar repertoire uit met jazzdance, modern dance, Girly Hiphop en ragga. Na heel wat workshops en zelfontwikkeling is Yenne enorm enthousiast dat ze terug kan komen lesgeven bij Dancin' movement! In haar lessen staan plezier, motivatie en kwaliteit centraal.

Els Vandersmissen

Docente

Els was op jonge leeftijd al gepassioneerd door dans en ze volgde dan ook tientallen jaren klassiek ballet en jazzdance aan de academie, aangevuld met stages bij Monika Pauwels en Marc Bogaerts. Verder is ze ook geboeid door ballroom, stijldansen (latin en standaard), flamenco en Afrikaanse dans. Met ervaring in de jeugdbeweging zijn kidsdance en klassiek ballet volledig Els haar ding.

Anouk Seppion

Docente
Anouk heeft jarenlang graag gedanst, eerst volgde ze klassiek ballet, daarna moderne en hedendaagse dans en buikdans. Toen ze Pilates ontdekte bij Dancin' movement, droomde ze al na enkele lessen, om naast haar job als leerkracht Frans zelf ooit Pilateslessen te geven. Ze volgde een opleiding tot Pilates coach bij Pilates United in Nederland en geeft sinds enkele jaren 1 avond per week les.

Noor Missotten

Docente
Noor Missotten danst al haar hele leven en leeft ervoor omdeze passie door te geven. Als studente Pedagogische Wetenschappen aan de KU Leuven is ze zowel in theorie als in praktijk graag bezig met kinderen. Noor heeft een breed scala aan dansopleidingen en workshops gedaan in ballet, modern, hedendaagse, hip hop, streetdance, musical, pointes, jazz, ... 

Daarnaast heeft ze een diploma PBT (progressing ballet technique) en heeft ze een opleiding gedaan tot Pilates coach.

Anabel Romero Núñez

Docente
Anabel startte, als spaanse kleuter, haar passie dans op 5-jarige leeftijd. Vanaf september 2014 ging ze voor een professionele opleiding in Barcelona voor klassiek ballet en hedendaagse dans. In italië ontwikkelde zij zich verder bij NOD. Daar kreeg ze les van o.a. Iñaki Azpillaga, Jorge Jauregui (Ultima Vez) Maeva Berthelot, Erion Kruja, Yeji Kim, James Finnemore, Phil Hulford, Sita Ostheimer (Hofesh Shechter) Ella Rothschild, Elezra lyar, Shahar Binyamini, Matan David (Batsheva Dance Company)

Febe Coenen

Docente

Febe danst al van kleins af aan in verschillende dansscholen. Daarnaast deed zij  ervaring op met het geven van danslessen aan verschillende leeftijdscategorieën. Sinds 2020 is zij gepassioneerd bezig met Theater- en onderzoeksstudio in het deeltijds kunstonderwijs.

Zij acteert bij enkele professionele bedrijven, zoals animatiestudio Fabrique Fantastique in Lier en Sintpaleis Alden Biesen. Ook is Febe sinds kort een enthousiaste docente en Hoofdanimator musical en theater bij MiLa Kampen. Febe heeft een bachelor Nederlands- Latijn en een professionele bachelor Communicatie. Haar leven heeft weinig zin zonder acteren, schrijven, lesgeven, dansen, muziek, creativiteit en communicatie..


Helena Nijs

Docente
Helena is een gepassioneerde zangeres en danseres. Al op zeer jonge leeftijd begon ze met ballet en later beet ze zich ook vast in hedendaagse dans. Daarbovenop behaalde ze haar bachelor diploma aan het Koninklijk Conservatorium Brussel, School of Arts. Gedurende de opleiding deed ze heel wat ervaring op, met o.a. stages bij 40-45 (studio 100) als Swing, bij Assepoester (Deep Bridge) en was ze te zien in het ensemble en mocht ze de rol van prinses Gertrude op zich nemen. Daarnaast deed ze ook een Franstalige stage bij Bruxellons in het ensemble van de musical Sunset Boulevard.

Patrick Chielens

Docent

Patrick is op héél jonge leeftijd geïnspireerd door alles wat met acrobatie te maken had. Op 6-jarige leeftijd begon hij met Martial Arts, Shaolin Gung-fu en verdere uitbreidingen in te oefenen. 3 Jaar later kwam hij in contact met Breakdance oftewel Breaking, wat een hele wereld van mogelijkheden opende! Hij specialiseerde zich in alles van het theater-gebeuren, zowel acteren, podiumtechnieken en met Chinese mast (circus techniek), stuntacrobatie en videografie. Sinds kort is Patrick zeer actief in de filmwereld, met eigen producties en ambities. Patrick is zeer gepassioneerd om met kinderen & jongeren te werken, met liefst 11 jaar ervaring als speelplein animator en intussen 16 jaar als docent!

Lemonie Champagne

Docente
Lemonie zette haar eerste stappen in de danswereld toen ze 3 jaar was. Het uurtje kidsdance per week groeide al snel uit naar klassiek ballet, kidsdance en musical. Tijdens haar tiener jaren werd dit nog aangevuld met hiphop, streetdance, modern, jazz en pointes. Motivatie is haar grootste troef. Als laatstejaarsstudente leerkracht lager onderwijs zijn kinderen haar passie. Ze is ook al 4 jaar leiding in de jeugdbeweging en gebruikt deze ervaring tijdens haar danslessen. Kinderen een onvergetelijke tijd bezorgen is haar doel. Lemonie volgt ook bijscholingen bij o.a. danskant.

Isabelle Wertoy

Docente
Isabelle Wertoy komt ons Pilatesteam vervoegen. Na haar 1ste les werd zij gebeten door de passie voor Pilates oefeningen en werd snel duidelijk dat dit helemaal haar ding is. Isabelle volgde de Pilates- opleiding bij Murielle en door haar ervaring als docent in het onderwijs, ontwikkelde ze een eigen stijl en is lesgeven een 2de natuur.

Jeffe Engelborghs

Docente
Voor Jeffe begon het allemaal in onze eigen dansschool, hier begon zij als klein meisje aan de opleiding klassiek ballet. Door haar grote passie voor dans breidde ze dit al snel uit naar verschillende dansstijlen. Dit varieerde van hedendaagse dans, klassiek ballet en pointes naar showdance en girly hiphop. Later nam ze ook deel aan verschillende danswedstrijden. Graag wil ze al deze positieve danservaringen doorgegeven aan onze kids. Jeffe leeft onder het motto "Een dag niet gedanst, is een dag niet geleefd :)" Verder heeft ze een cursus jeugdanimator achter de rug, is ze met hart en ziel leidster bij de jeugdbeweging en gaf ze meermaals dansles tijdens onze danskampen. Naast al het creatieve studeert ze Rechten aan de VUB.