Hip Hop en Ragga

Hip hop is ontstaan uit de subcultuur in de South Bronx in New York in de jaren 70'. Breakdance en hip hop werden populair in de jaren 80'.  Zij hebben 4 typische elementen: rappen, breaken, DJing en graffiti. Muziek is de drijvende kracht. Zoals de muziek verandert, verandert ook de stijl van hip hop.

Ragga is afkomstig van het muziekgenre raffamuffin, een subgenre van dancehall en reggae. 

Ragga combineert snelle met trage, sensuele moves.

Een pittige dansstijl voor durvers!Kledij

Sportieve kledij

Prijzen

1 x 1 uur per week
€ 190 per schooljaar
Kortingen: zie prijzen

Lesuren

Donderdag:

Hip hop 8+: 18u30 - 19u30
Ragga 16+: 19u30 - 20u30

Girly Hip Hop 16+

Als je girly hip hop hoort, weet je al genoeg. Hip hop maar dan in een stijlvol en vrouwelijk jasje. Tijdens deze lessen werken we aan je zelfverzekerdheid en je vrouwelijkheid en dit allemaal op een stijlvolle manier. 

Dans je graag op de hedendaagse artiesten zoals Beyoncé, Ariana Grande en dergelijke, .. dan is deze les helemaal iets voor jou!

Vanaf 16j ben je welkom!

We starten vrijdag 18/9. Volg gerust tot in oktober vrijblijvende lessen. Reserveer wel je plaats door via deze site een account te maken.

Hip Hop voor jongens 7-11j

Ben jij een stoere kerel? Dan is hip hop boys zeker iets voor jou! Je zal kunnen dansen zoals de sterren Jason Derulo, Bruno Mars, ... Een uur dansplezier voor enkel en alleen de stoere jongens! In deze les worden de basistechnieken van hip hop gegeven en deze in een stoere omgeving. Wil je je energie kwijt kom dan zeker eens naar deze les…

We starten dinsdag 15/9. Volg gerust tot in oktober vrijblijvende lessen. Reserveer wel je plaats door, via deze site een account te maken.

Lesuren

Vrijdag:

20.30 - 21.30u: 1ste les op vrijdag 18/9

Locatie

Movementzaal

Prijs

€190 per jaar

Lesuren

Dinsdag

18.30 - 19.30u: 1ste les op dinsdag 15/9

Locatie

Premierezaal

Prijzen

€190 per jaar