Breakdance is naast de andere hiphop elementen een dans waarin je als danser je creativiteit kwijt kan. Je krijgt een groot basis aanbod zodat zowel beginners als meer ervaren breakers van start kunnen  gaan. Basisoefeningen zijn toprocks (staande dans), footworks (laag dansen) en freezes ( stilstaande kracht). Naarmate je meerdere technieken onder de knie hebt, gaan we moeilijkere power moves (bewegingen op kracht) oefenen!

Muziek is een belangrijk onderdeel van breakdance, en de danser is ook vrij hoe hierop te dansen! Bij vrije dans kan je van anderen leren door naar elkaar te kijken en zo je eigen stijl te ontwikkelen. Belangrijk!! Het is de bedoeling dat je als breaker veel oefent, meer dan tijdens de voorziene lessen, zodat je leert met eigen bewegingen om te gaan en om een sterk en soepel lichaam te ontwikkelen! Iets voor jou? Vooruit met de geit!

Kledij

Sportbroek en t-shirt: geen jeansbroek!

Prijzen

2 x 1 uur per week
€ 190 per schooljaar voor 1 les per week, alleen op vrijdag (woensdag is geen les maar training)
€ 290 per schooljaar voor 1 les per week + training op woensdag
Indien lifelessen even niet kunnen door covid-19, zullen wij alle lessen vervangen online of door de lessen later te plannen.
Kortingen: zie prijzen

Lesuren

Woensdag: 19.30- 20.30u: all level: extra training van de aangeleerde technieken op vrijdag: movementzaal: 1ste training op woensdag 16/9
vrijdag: beginnelingen: 19.30-20.30u: premierezaal: 1ste les op vrijdag 18/9
vrijdag: 20.30-21.30u: gevorderden: movementzaal: 1ste les op vrijdag 18/9