Altijd al geweten dat je een danskriebel bent? Maar ook een kriebel voor acrobatie? Dan is breakdance voor jou! Zeker niet wachten om eraan te beginnen!
Vanzelfsprekend is breakdance één van de meest complexe vormen van acrobatie, gecombineerd met ritme. Breakdance is een heel effectieve dans, want je kan vaak heel wat bewegingen haast overal toepassen. Zo leer je alle aspecten: Ritmische dans, Grondwerk, en uiteraard Powermoves. Graag passen wij ook technieken toe die buiten het normale breakdance aspect vallen! Heb je ervaring in Capoeira? Freerunning? Turnen? Dan ga je zeker deze kunnen benutten in de lessen Breakdance!

Optie voor Personal Coaching op maat:

Omdat breakdance uiteindelijk iets persoonlijks wordt, door de dans & bewegingen die je maakt, word deze jouw eigen stijl. Om hiertoe te komen stem je de bewegingen aan, op jouw eigen lichaam, zodanig dat het uniek wordt! Daarvoor schakelen we Personal coaching met de methode ‘Problem Solving’ in om de optimale weg te zoeken voor jouw lichaam, zodat je lichaam & geest sterk genoeg worden om alle veeleisende fysieke bewegingen uit te voeren! De Problem Solving Method is vooral bedoeld om elke danser zijn eigen weg te leren kennen, op naar zijn/haar unieke dans! Wij helpen jou daarbij.

Prijzen '22-'23

€ 190 per schooljaar voor 1u per week: 5+
€ 240 per schooljaar voor 1.5u per week: 9+
Kortingen: zie prijzen
De eerste les is gratis
De lessen gaan door in SC Grand Slam

Lesuren

5+: Woensdag: 16u45-17.45u: 1ste les 14/9/22: premierezaal
9+: Woensdag: 17.45-19.15u: 1ste les 14/9/22: premierezaal

Kledij

Sportbroek en T-shirt: geen jeansbroek!